Velg riktig trampoline på lekeplasssen

Skrevet av
Kolbjørn Setvik
Konsulent i team Rampline

Fartsfylt og morsom trampolinelek på lekeplassen

Trampoliner er blitt et populært innslag på lekeplasser. Leken gir morsom fysisk aktivitet for barn i alle aldersgrupper med god effekt på balanseevne og spenst. Men det er stor forskjell på trampoliner som er beregnet for nedfelling i bakken, og ikke alle gir den brukeropplevelsen som skal til for at trampolinen skal bli en favoritt blant barna. Rampline har derfor valgt kvalitet fra øverste hylle gjennom leverandøren tyske Eurotramp. Rampline har også utviklet tilleggsproduktet PlayPro™ - en solid kant av naturgummi som integrerer trampolinen på en bedre måte.

Best på kvalitet

Det er flere grunner til at vi i Rampline fronter Loop™ som det beste alternativet og som et sikkert kvalitetsvalg for trampoliner på lekeplasser og aktivitetsanlegg. Loop-serien er utstyrt med små detaljer som gjør den til den beste på markedet sett ut fra sikkerhet, brukeropplevelse og slitestyrke.

Gå til produktside Loop-trampoliner

Den gode brukeropplevelsen

Trampolinelek skal være fartsfylt og moro! Å få skikkelig sprett, kunne kjenne følelsen av å "sveve", slik at man kan være kreativ og utvikle ferdigheter samtidig som man leker, - det tenker vi er viktig for brukere i alle aldersgrupper. 

Barn i rullestol har også glede av å bruke Loop-trampolinene. At de er nedfelt i bakken gjør dem universelt utformet, og de solide detajlene gjør at de fungerer godt for brukere på mange forskjellige nivå og med ulike begrensninger.

Trampoliner i kombinasjon med andre leke- og aktivitetsapparater

De nedfelte trampolinene er et utmerket element i balanseparker. Integrert i løyper og kombinasjoner med for eksempel balansekuler og balanseliner tilfører de fart og action i leken, og fører til balanse- og motorisk utfordrende lek på ulike nivåer.

Se også ulike oppsett av balanseparker

Flere trampoliner satt sammen

Flere trampoliner satt sammen i grupper eller i serier gir store og spennende aktivitetsflater hvor mange kan hoppe samtidig, eller hoppe fra trampoline til trampoline. Ved slike sammensetninger skal man gjøre egne vurderinger med tanke på sikkerhet, slik at det alltid er trygt for barna å utfolde seg.

Har du spørsmål eller ønsker forslag til oppsett på trampoliner? Ta kontakt.

Gå til produktside Loop-trampoliner

Dette gjør Loop™ til den beste trampolinen for lekeplasser

  • Hoppduken er lett - noe som gir god spenst og sprett både for de minste og de største barna, sammenlignet med andre typer der duken gir betydelig mindre respons.
  • Hoppduken er gummiert - noe som gir den lang varighet. I tillegg minsker dette hullene i duken slik at mindre søppel faller gjennom.
  • Innsydd wire i hoppduken sikrer den mot hærverk
  • Trampolinene er et høykvalitetsprodukt fra Eurotramp. Den tyske produsenten har vært markedsleder på trampoliner i over 30 år.

PlayPro™ trampolinekant er smart, fordi den

  • gir en solid og støtdempende kant rundt hoppflaten
  • gir den mest elegante overgangen til omkringliggende faste støtdekke, sammenlignet med alternative løsninger. 
  • design og kvalitet som matcher produktkvaliteten til Loop-trampolinen. Tåler stor slitasje uten at biter løsner.
  • beskytter fjærene.