Rampline-nissen sender julegavebudsjettet til Guinea-Bissau

Årets julegave fra Rampline går til Dagsenteret Guinea-Bissau. I Guinea-Bissau blir de fleste som har en psykisk utviklingshemming gjemt bort i hjemmet, for å unngå skam for familien.

Det var i 2012 at tre ildsjeler fra Stavanger, Mamadu Banjai, Espen Kolstø og Ingun Evensen, startet et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Guinea-Bissau i Vest-Afrika. De ønsket å hjelpe en gruppe barn som er utsatt for fordommer og overtro, og som normalt blir gjemt vekk. I tillegg er det mange psykisk utviklingshemmede i området på grunn av jodmangel.

Gjennom dagsenteret får barna kjenne på verdighet, være med i lek og oppleve mestring og sosialisering.

Vi i Rampline synes at det er fin julegave for oss alle å støtte dette arbeidet, og vi ønsker dagsenteret lykke til videre!

Vi har et ønske for julen 2019 om at vi alle kan ta frem litt mer av barnet og leken i oss. Særlig for barna er julen knyttet til forventninger om glede og gode dager. Bli med i leken! Den gode leken skaper glede og trygghet. Det er en stor gave!

Vi vil med dette ønske dere alle en fredfull, god og leken jul. Vi gleder oss til neste år og håper vi sammen kan få til gode, små som store, prosjekter i 2020.

Foto: Dagsenteret Guinea-Bissau. Følg gjerne Dagsenteret Guinea Bissau på FB