Et løft for miljøvennlige lekeplasser

Bygge miljøvennlig lekeplass? Da er det gode nyheter at leke- og aktivitetsapparater fra Rampline er listet for Svanemerkede, eller Nordic Swan – miljømerkede prosjekter.

Endring i denne saken (20. november 2018): Ansvarlig for husproduktportalen, Miljømerking Norge, har kommet frem til at lekeapparater som ikke er av tre, ikke skal listes i husproduktportalen.

Dette er fordi de ikke stiller noen krav til disse materialene i lekeapparater i forhold til sine hus-kriterier.

Det betyr at Ramplines apparater nå fjernes fra databasen selv om de er like aktuelle for Svanemerkede byggprosjekter. Våre produkter er altså fortsatt godkjent for bruk i Svanemerkede prosjekter. Kontakt oss gjerne om dere har spørsmål.

miljø-lekeplass-bærekraft-rampline-lekforalle-barnsomleker

Samfunnsansvar

En grunnpilar i Ramplines produkt- og konseptutvikling er at vi tar vårt samfunnsansvar. Leke- og aktivitetsappatarer med lang holdbarhet, ingen trevirke og uten bruk av unødvendige kjemikalier er bare noe av Ramplines bidrag til bærekraftige løsninger. 

Lekeapparater godkjent for Svanemerkede prosjekter

Velg miljøvennlig og bærekraftige løsninger også for lekeplasser og aktivitetsparker ved å velge Ramplines produkter. Sammen bidrar vi til små og store løft for et godt miljø. En mulighet er å bygge miljømerkede prosjekter. Ramplines leke- og aktivitetsapparater er listet i Husproduktportalen. Dette er en database hvor man finner produkter godkjent for Svanemerkede bygninger og prosjekter.

Miljønettverk

Nettverk for miljømerket innkjøp har som grunnidé at profesjonelle innkjøp skal være en sterk drivkraft i retning av et bærekraftig samfunn (svanemerket.no). Les mer på her på svanemerket.no sine nettsider.  

De som nå bygger Svanemerkede, eller Nordic Swan – miljømerkede prosjekter, kan søke opp i Husproduktportalen og få opp leke- og aktivitetsapparater fra Rampline til sin produktliste.

Alle som har søkt om å få Svanemerket sine prosjekter har tilgang på Husproduktportalen.

Foto Colourbox

Ditt miljøvennlige prosjekt

Har du spørsmål til våre produkter og hvordan vi kan bidra til at ditt prosjekt blir en god løsning for miljøet?

Kontakt oss i dag!

Lek er for alle

Bærekraft handler blant annet om inkludering. Lek er for alle – ikke for noen! Se mer om hvordan vi tenker for at alle skal kunne delta. 

Les mer

Vårt felles ansvar

Les mer om vår filosofi bak bærekraft for lekeplasser og aktivitetsanlegg.

Les mer