Unik og flott park i Ålgård sentrum

16. juni 2018 inviterer Gjesdal kommune til fest for å markere at aktivitetsparken på torget og kanalparken i sentrum står ferdig.

Rampline er stolt bidragsyter til det som har blitt en av landets flotteste og mest unike løsninger for torg og sentrumsområder.

Les mer...

Gode ønsker for julen 2017

Årets julegave fra Rampline går til Dagsenteret Guinea-Bissau. I Guinea-Bissau blir de fleste som har en psykisk utviklingshemming gjemt bort i hjemmet, for å unngå skam for familien.

Les mer...

Balanselek – den livsnødvendige kommunikasjonen mellom kropp og sinn

Fysisk aktivitet og varierte bevegelser er viktig for alle barn. God fysisk bevegelse legger til rette for optimal vekst for kropp og sinn. Etter hvert som barn lærer å bevege på seg blir kroppen sterkere og hjernen mer utviklet. Koordinerte bevegelser fungerer ikke bare som viktige milepæler i utviklingen, men de går også hånd i hånd med sosial- og akademisk mestring i skolen.

Les mer...
trampoline

Markedets beste trampoliner for lekeplasser

Vi har utvidet vårt sortiment med produktserien «Kids Tramp» fra Europas ledende leverandør på trampoliner, Eurotramp. Disse nedfelte trampolinene for åpne lekeplasser, har følgende unike egenskaper som gjør de til markedets mest solide og brukervennlige trampoliner:

Les mer...

Balanselek på Storhaug

Bolig- og forretningsbygget, 5 o Øst kler godt sin nye og supermoderne lekeplass. Her har byens beboere fått en trivelig og fin møteplass for lek og god fysisk aktivitet.

Les mer...