Bedre balanse – bedre golf

Se for deg finishen til Rory McIlroy eller Ernie Else. Perfekt i balanse. Et vitnemål om en kropp med full kontroll.

God balanse er grunnleggende for en god sving. Golftrenere, spillere og klubber vet dette. God balanse gjennom hele svingen gir renere balltreff – og lavere score.

Når trente du sist balansen din?

I en idrett hvor bittesmå detaljer betyr så mye, er det særlig gunstig å trene balansen. Få golfklubber har tilrettelagt for balansetrening. Resultatet er at balanse gjerne blir den mest oversette delene av gode treningsrutiner i norske golfklubber.

Rampline forbedrer golfere på alle nivåer

Med Rampline kan golfere trene balansen på en morsom og enkel måte som umiddelbart gir resultater. Dette er en liten investering som gir et stort utbytte.

Rampline®Beach – perfekt for norske golfbaner

Rampline®Beach er en modell som er spesielt velegnet for golfanlegg. Solid, varig, laget for å stå ute året rundt, enkel å demontere ved klipping av plen, en-gangs-montering på ca 3 timer. Trygg for både nybegynnere og viderekomne på slakk line.

Propriosepsjon – et vanskelig ord. Og hva har det med golf å gjøre?

Svaret er nesten alt. Propriosepsjon er vår evne til å avgjøre posisjonen til kroppsdelene våre. Denne evnen er helt nødvendig for å kunne holde balansen.

Kroppen vår benytter seg av såkalte proprioseptorer. Disse registrerer leddenes stilling ved å registrere spenningen i muskler og sener. Informasjonen sendes til hjernen. Uten propriosepsjon, ville bare det å fylle et glass med vann fra en kran, kreve enorm konsentrasjon. Vi kompenserer automatisk for vektøkningen som følge av vannet, og slipper samtidig å avgjøre hvor føttene skal plasseres for å beholde balansen.

Ved å trene opp balansen – det vil si trene proprioseptorene – vil kroppen etter hvert være bedre i stand til å utføre den kompliserte bevegelsen som en golfsving er.

Rampline®Beach gir norske golfklubber en enkel løsning på dette. Her får golfere en unik mulighet til å trene balansen og styrke proprioseptorene på en morsom og spennende måte.

Går til produktside for Rampline®Beach

2fanagolfklubb_rampline