Balanseparker

Balanseparker er ulike oppsett og sammensetninger av lekeapparater fra Rampline: balansekuler, balanseliner, trampoliner og svingstativ og aktivitetsstativer. Ramplines lekeapparater er særlig utviklet for å stimulere og utvikle brukerens balanse. Balanseparkene er like anvendelig for trening som til fri lek og byr på utfordringer og lekeglede for alle aldersgrupper. Balanseparkene er innbydende og spennende leke- og aktivitetsområde. Detet er kreative aktivitetsapparater legger til rette både for enkel balanselek til vanskelige øvelser som krever trening over tid.

I en balansepark er det rom for mange å leke samtidig, alene eller i samspil med andre. Lekeapparatene er satt sammen som en enhet hvor man kan lett bevege seg rundt og bruke apparatene i kombinasjon. I balanseparken kan man ha hinderløype med løp, hopp, klatring, balansering, «fri»-soner etc. Her er det bare fantasien som setter grenser. Bevegelser og øvelser med Ramplines lekeapparater er ikke gitt – dette er apparater som inviterer barn, ungdom og voksne til å være kreativ og leken.

Med Ramplines unike løsninger for plassering (forankring) av lekeapparater og aktivitetsapparater, fins mange nye og spennende muligheter. Vi har løsningene som tilrettelegger for den spontane, sosiale og morsomme leken der folk ferdes mest; i skolegården, på gata, i parken, på torget, i byen, i ventehaller, i idrettshallen, i kjøpesenter etc.

balansepark aktivitet, balanselek, slakkline, balansekuler

balansepark aktivitet, balanselek, slakkline, balansekuler

Skoler

Balanseparker byr på sosial og kreativ lek for jenter og gutter på alle alderstrinn. Dessuten har god balanse god effekt på barns evne til å lære.

Les mer