Ramplines unike løsninger

Ramplines balanseline og balansekuler er unike på verdensmarkedet. Dette er norsk design tuftet på verdien om kvalitet for barns utvikling av grunnleggende fysiske ferdigheter. Av lekeapparater designet for offentlig miljø, er Ramplines lekeapparater noe av det ypperste som fins på markedet for balanselek og motorikk.

 

 

LEKEAPPARATER DU BARE FINNER HOS RAMPLINE


 

Rampball®-serienbalansekuler som vipper og roterer – er trykk-støpte kuler i gjennomgående gummi med topplag av EPDM. Rampball balansekule har integrert fjærsystem med innfestning for optimal fiksering til monteringsplatene. I tillegg har de en rotasjonsfunksjon. Balansekulene gir massevis av spennende muligheter for balanselek, kreativitet og bevegelse som særlig stimulerer balanseferdighetene og kroppsbeherskelse. Rampball balansekuler fins i 4 ulike varianter og 12 lekne og fine farger.

Rampline®-serienslakkline-systemet er utviklet i 3 varianter og dette er noe helt annet enn noen har sett tidligere for balanselek i offentlig miljø. Med Rampline slakklinesystem er slacklining, balansering på line og balanselek på line tilgjengelig for alle, hver dag og hele året … Solid, trygt og enkelt tilrettelagt! Våre slakkline-systemer er laget i ulike modeller for ulike innfestningssystemer og plasseringer. Fins i 3 varianert.

Rampit-serien – disse multi aktivitetsstativene er lekeapparatene som stimulerer barns naturlige behov for å klatre, klyve og løfte seg med armer og bein, snu seg opp ned, svinge rundt etc. Det å gjøre kreative bevegelser etter egen evne og ferdighet er viktig og stimulerende aktivitet som alle barn har svært mye glede og nytte av å mestre! Modellene Rampit 85/120 gir barna tilgang til et enkel, god og morsom klatre- og turnelek helt fra tidlig barnehagealder. For ungdom er disse apparatene utmerket til lek, trening og parkour. Leveres i 3 modeller med lekne og fine standardfarger.

 


FRITTSTÅENDE SYSTEM

Vi har gjort det mulig; sett opp en lekeplass omtrent hvor som helst. Ingen forankring i underlaget (ingen tiltak under bakkenivå) for hverken falldekket eller lekeapparatene gir mange nye muligheter for god tilrettelegging for lek!

Er det et ønske å lage en lekeplass i et areal hvor det ikke er mulig å gjøre fysiske tiltak (graving, innfestning el) i bakken, er dette løsningen.

Alle krav til sikkerhet og kvalitet er selvsagt ivaretatt etter samme regler og krav som ved konvensjonelle løsninger.

Slik gjøres det: Mellom gummidekket og underlaget (granit, asfalt eller tilsvarende underlag), legges plastduk som beskytter underlaget. Lekapparatene blir montert på underliggende stål og helstøpt gummidekke blir lagt over. Til Rampball benyttes galvaniserte stålplater. Til slakklinen-systemet RamplinePark  og RampitSwing (svingstang/gimbar) benytter vi galvaniserte I-bjelker.Kontak oss i dag for mer informasjon og for å se på aktuelle løsninger og tilpasninger til ditt prosjekt!

 


AVTAGBART SYSTEM

Alle produktene i Rampball®- og Rampline®-serien leveres med system for avtagbar løsning som ekstrautstyr på bestilling. Dette er en unik og smart løsning til områder hvor man ønsker flerbruk av areal, og hvor man kan ha fordeler av å gå for en ikke permanent innfestning av selve lekeapparatene. Lekeapparatene kan demonteres ved behov for fritt areal, kun falldekket er permanent montert. Eksempelvis kan man lage et aktivitetsområde i et byrom eller innendørshaller som også skal kunne brukes til arrangementer hvor det kreves at arealet gjøres fritt i perioder.

Slik gjøres det: Når apparatene demonteres, erstattes/blendes igjenværende hull i gummidekket med tilpasset kopp i samme materiale og farge. Aralet blir plant, og står med enkle grep klar til annen bruk. Demontering av et produkt tar ca 10 min. Kontakt oss for pristilbud og mer informasjon. Se eksempel på lekeplass/balansepark med avtagbart system, her.

Illustrasjonen viser eksempel på lekeplass med balansekuler med avtagbar løsning. Alt over bakkenivå kan demonteres for å gjøre arealet plant og fritt til annen bruk.

Illustrasjonen viser eksempel på lekeplass med balansekuler hvor disse apparatene har avtagbart system. Det betyr at alt over bakkenivå (over falldekket) kan demonteres for å gjøre arealet plant og fritt til annen bruk.

Illustrasjonen viser samme lekeområde med demonterte produkter: kun falldekket står igjen, «kopper» som dekker hull til innfestningen av apparatene, er satt i.

Illustrasjonen viser samme lekeplass med demonterte produkter: kun falldekket står igjen, «kopper» som dekker hull til innfestningen av apparatene, er satt i.

 


 

FRITTSTÅENDE & FLYTTBAR

Modellen Rampline®Street er en løsning hvor slakklinesystemet er integrert i plattform med støtdekke. Ingen innfestning – og flyttbar. Se produktet Rampline® Street.

 


 

UNIVERSELL UTFORMING

I Rampline handler universell utforming om fokus på smarte løsninger og godt design som kommer alle til gode. Vårt mål med universell utforming er å utvikle løsninger som inviterer alle uavhengig alder og funksjonsmulighet, inn i lek og aktivitet. Les mer om Ramplines tilnærming til universell utforming.