Gode ønsker for julen 2017

Årets julegave fra Rampline går til Dagsenteret Guinea-Bissau. I Guinea-Bissau blir de fleste som har en psykisk utviklingshemming gjemt bort i hjemmet, for å unngå skam for familien.

Les mer...
trampoline

Markedets beste trampoliner for lekeplasser

Vi har utvidet vårt sortiment med produktserien «Kids Tramp» fra Europas ledende leverandør på trampoliner, Eurotramp. Disse nedfelte trampolinene for åpne lekeplasser, har følgende unike egenskaper som gjør de til markedets mest solide og brukervennlige trampoliner:

Les mer...

Balanselek på Storhaug

Bolig- og forretningsbygget, 5 o Øst kler godt sin nye og supermoderne lekeplass. Her har byens beboere fått en trivelig og fin møteplass for lek og god fysisk aktivitet.

Les mer...

Balanseline i flere modeller

Vårt populære balanseline Rampline, leveres nå i 3 ulike modeller. To av modellene har fått utbedringer for å bli enda mer robuste. Når er de klar for å settes ut, til glede for alle som er glade i balanselek! Forskjellen på de 3 modellene er i hovedsak innfestningssystemene.

Les mer...

Fremtidens lekeplass

Hyppigere fysisk aktivitet blir enda viktigere for store og små barn i årene som kommer. I en verden hvor asfalt og parkett dekker mer og mer, er det et samfunnsansvar å legge til rette for lekeplasser som gir barna etterlengtet adspredelse og hvor de kan oppleve glede og mestring gjennom lek.

Rampline vil bidra til flere barn og unge kan kan leke på enda flere og bedre lekeplasser i fremtiden. Våre lekeplasser er tuftet på noen grunnleggende elementer.

Les mer...