Puddle jump

Denne balanseparken er et spennende leke- og aktivitetsområde for balanselek på mange nivå. Designet for å gjøre området samlende og sosialt. Her kan mange leke samtidig, med muligheter for å bevege seg fra apparat til apparat, hoppe, balansere og utfordre sine ferdigheter. Støtdekket er utformet som støtte-elementer for å kunne gjøre hele arealet til en hinderløype med flere vanskelighetsgrader.

  • Oppsett av lekeapparater for balanselek for barn, ungdom og voksne. Lekeapparat til alle aldergrupper. For kretivitet og læring i lek
  • Balanselek med slakkline- /balanseline/lackline-system, lekeapparat for kreativ og lærerik lek på ungdomsskoler og videregående skoler

Puddle jump

Balansepark

Nettopris

141 200 NOK

Balanseparken består av: 2 stk Rampline®Park balanseliner og 6 stk Rampball® vippekuler  (2 stk Rampball70R, 2 stk Rampball50, 1 stk Rampball50R, 1 stk Rampball35). Dette er lekeapparater / lekeplass som passer for barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler og aktivitets-parker eller lignende.

/ MERK / Vi illustrerer alle våre balanseparker med støtflate i helstøpt gummidekke for å vise hvordan en ferdig montert balansepark kan se ut. Gummidekket er ikke en del av vår leveranse eller inkludert i oppgitte priser.

Produktet er TÜV-sertifisert og iht NS EN 1176-1:2008

Plantegning og arbeidstegning montering av balansepark PuddelJump

Plantegning og arbeidstegning montering av balansepark PuddelJump med slakkliner og balansekuler for balanselek, lekeapparater for lekeplasser

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rampline utarbeider komplette lekeplasser med balanseparker og stedstilpassede konsepter for lek, aktivitet og trening.

Kontakt Rampline

– I 2017 fikk Forsand Skule balansepark fra Rampline. Resultatet er enestående og lekeapparatene er veldig populær blant elevene.

Øyvind Storm / Forsand Kommune

– I forbindelse med Eigersund kommunes målsetting om å skape mer aktivitet i sentrum, ble det valgt balansepark fra Rampline. Dette har gitt et samlingspunkt av høy kvalitet og med lekeapprater som er mye i bruk!

Mats Nergård / prosjektleder Eigersund kommune

– Lekeplassen fra Rampline har blitt et hyggelig samlingspunkt og et løft for sentrum slik vi håpet på. Det gleder oss å se hvor mye den brukes av barn i alle aldre. Vi er veldig fornøyd med valget av lekeapparatene og balansepark fra Rampline!

Jan Oskar Haugen / Time kommune

– Ramplines lekeapparater er sentrale elementer på lekeplassen og gjør et stort bidrag til 5o Østs utforming, identitet og stil. Men aller viktigst er at de er rett og slett gøye og brukes av alle!

Nathaniel J. Behrends / Rambøll, landskapsarkitekt MNLA

– Balanseparken brukes hver dag og er et godt supplement til de andre aktivitetene vi tilbyr her i Sørmarka Arena. Rampline-produktene med avtagbar-system er en god løsning for oss.

Nina Eskeland / driftssjef Sørmarka Arena

– Vi ser at aktiviteten på Rampline balanseline trigger alle aldersgrupper og bidrar til mye mestring og utvikling.

Vaksdal Skole og nærmiljøanlegg

– Vi er godt fornøyd med vår Tripleslackfun fra Rampline. Det beste er at vi ser et høyere aktivitetsnivå i skolegården nå og at elevene virkelig får utviklet sine balanseferdigheter. 

Jorunn Hauff / Rektor Undheim skule

– Vi har Rampline slakk line like utenfor hotellet vårt. Den er mye i bruk og derfor til stor glede for folk både på Solastranden og gjestene på hotellet.

Cornelius Middelthon / Sola Strand Hotel

– Vi er veldig fornøyd med lekeapparatene fra Rampline. De er mye i bruk av både barn og ungdom. Kvaliteten er høy, og vi ser at utstyret er laget for å vare.

Bent O. Hansen / Senterleder Kvadrat Kjøpesenter

- Vi er blitt positivt overrasket over hvordan Ramplines lekeapparater trigger barnas kreativitet! Elevene behersker stadig nye ferdigheter særlig på balanse. Vi er fornøyd med hvordan Rampline designet hele lekeplassen.

Håvard Østhus / Rektor Fogn oppvekstsenter