All in

En spennende variasjon av kombinasjoner – en ultimat trigger for kreative trekk, triks og lek! Perfekt som hinderløype. Dette oppsettet har kapasitet for mange brukere i aktivitet på samme tid. Løpe gjennom, over og under, hoppe, klatre, balansere, trikse, rotere, vippe, svinge, gimbarr, slacklining ... Her er det krativiteten som setter grenser.

  • Den ultimate lekeplass, Balansepark, slakkline, balanselek, balansekuler, trampoliner, klatrestativ, svingstativ for lekeplasser
  • Balansepark med slakk line, trampoliner, blansekuler og klatrestativer. Komplett lek for alle aldersgrupper
  • Balansepark med slakk line, trampoliner, blansekuler og klatrestativer. Komplett lek for alle aldersgrupper
  • Balansepark med slakk line, trampoliner, blansekuler og klatrestativer. Komplett lek for alle aldersgrupper. Balanselek for skoler, lekeplasser med mer.

All in

Balansepark

Nettopris

351 440 NOK

Balanseparken består av: 2 stk Rampline®Park balanseliner , Rampball® vippekuler  (3 stk Rampball70R, 4 stk Rampball50, 2 stk Rampball50R, 2 stk Rampball35) RampitSwing (gimbar), Rampit85, Rampit120 (multi aktivitettsstativer) og 3 stk trampoliner (Loop 1.0). Dette er lekeapparater / lekeplass som passer for barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, aktivitets-parker og lignende.

/ MERK / Vi illustrerer alle våre balanseparker med støtflate i helstøpt gummidekke for å vise hvordan en ferdig montert balansepark kan se ut. Gummidekket er ikke en del av vår leveranse eller inkludert i oppgitte priser.
Iht NS EN 1176-1:2008

Vennligst kontakt oss for filer til denne balanseparken

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rampline utarbeider komplette lekeplasser med balanseparker og stedstilpassede konsepter for lek, aktivitet og trening.

Kontakt Rampline

– I 2017 fikk Forsand Skule balansepark fra Rampline. Resultatet er enestående og lekeapparatene er veldig populær blant elevene.

Øyvind Storm / Forsand Kommune

– I forbindelse med Eigersund kommunes målsetting om å skape mer aktivitet i sentrum, ble det valgt balansepark fra Rampline. Dette har gitt et samlingspunkt av høy kvalitet og med lekeapprater som er mye i bruk!

Mats Nergård / prosjektleder Eigersund kommune

– Lekeplassen fra Rampline har blitt et hyggelig samlingspunkt og et løft for sentrum slik vi håpet på. Det gleder oss å se hvor mye den brukes av barn i alle aldre. Vi er veldig fornøyd med valget av lekeapparatene og balansepark fra Rampline!

Jan Oskar Haugen / Time kommune

– Ramplines lekeapparater er sentrale elementer på lekeplassen og gjør et stort bidrag til 5o Østs utforming, identitet og stil. Men aller viktigst er at de er rett og slett gøye og brukes av alle!

Nathaniel J. Behrends / Rambøll, landskapsarkitekt MNLA

– Balanseparken brukes hver dag og er et godt supplement til de andre aktivitetene vi tilbyr her i Sørmarka Arena. Rampline-produktene med avtagbar-system er en god løsning for oss.

Nina Eskeland / driftssjef Sørmarka Arena

– Vi ser at aktiviteten på Rampline balanseline trigger alle aldersgrupper og bidrar til mye mestring og utvikling.

Vaksdal Skole og nærmiljøanlegg

– Vi er godt fornøyd med vår Tripleslackfun fra Rampline. Det beste er at vi ser et høyere aktivitetsnivå i skolegården nå og at elevene virkelig får utviklet sine balanseferdigheter. 

Jorunn Hauff / Rektor Undheim skule

– Vi har Rampline slakk line like utenfor hotellet vårt. Den er mye i bruk og derfor til stor glede for folk både på Solastranden og gjestene på hotellet.

Cornelius Middelthon / Sola Strand Hotel

– Vi er veldig fornøyd med lekeapparatene fra Rampline. De er mye i bruk av både barn og ungdom. Kvaliteten er høy, og vi ser at utstyret er laget for å vare.

Bent O. Hansen / Senterleder Kvadrat Kjøpesenter

- Vi er blitt positivt overrasket over hvordan Ramplines lekeapparater trigger barnas kreativitet! Elevene behersker stadig nye ferdigheter særlig på balanse. Vi er fornøyd med hvordan Rampline designet hele lekeplassen.

Håvard Østhus / Rektor Fogn oppvekstsenter